Skip to content

Houd kosten in de hand en
bepaal zelf de tariefvorm

Stoop Advocatuur werkt met verschillende tariefvormen: uurtarief, vaste prijs of abonnement. U kiest zelf van welke tariefvorm u gebruik wilt maken voor de juridische dienstverlening die u nodig heeft. In alle gevallen geldt dat er geen kantoorkosten in rekening worden gebracht.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Altijd Bereikbaar

Uurtarief

Maak gebruik van mijn dienstverlening door middel van een vooraf afgesproken uurtarief. Mijn uurtarief is € 210 excl. btw (€ 254,10 incl. btw).

Vast Aanspreekpunt

Vaste prijs

Voor de start van de dienstverlening een duidelijke prijsafspraak.

Stoop Advocatuur Mailen

Abonnement

Toegang tot juridische dienstverlening tegen een vast bedrag per maand of per jaar.

Toevoeging (pro deo rechtszaken)

Particulieren kunnen in aanmerking komen voor een toevoeging. Als uw inkomen en eigen vermogen onder de financiële grens blijven, betaalt de overheid het grootste deel van de advocaatkosten. U betaalt alleen een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl. Als u door het juridisch loket wordt doorverwezen, krijgt u een korting op de eigen bijdrage. Zie voor meer informatie www.juridischloket.nl. In verband met drukte behandel ik op dit moment geen toevoegingszaken.

Rechtsbijstandsverzekering

Als u verzekerd bent voor rechtsbijstand is het mogelijk dat uw verzekeraar de kosten voor een externe advocaat (gedeeltelijk) vergoedt. Dit heeft te maken met het recht op vrije advocaatkeuze. In de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar alleen de kosten als er sprake is van een procedure. Bekijk uw polisvoorwaarden goed of vraag Stoop Advocatuur om advies.

Klantenreviews

Contact met Stoop
Advocatuur

mr. Annemieke (A.M.S.) Stoop
T. 071-8874476
E. info@stoopadvocatuur.nl

Goed juridisch advies vooraf
voorkomt problemen
en hoge kosten
Back To Top