Skip to content

Stoop Advocatuur lost
arbeidsrechtelijke vragen op

Stoop Advocatuur helpt bij arbeidsrechtelijke vragen. Na een afgeronde studie aan de Universiteit van Leiden in de richtingen bedrijfsrecht en civiel recht, heeft Annemieke Stoop zich altijd bezig gehouden met het arbeidsrecht en adviseert zij ondernemers en werknemers.

“In 2002 ben ik beëdigd als advocaat en werkzaam geweest bij een gerenommeerd, middelgroot advocatenkantoor in Leiden. Ik begon in de teams arbeidsrecht en ondernemingsrecht, maar na een paar jaar heb ik mij volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Na ruim 11 jaar werd ik in 2013 medeoprichter van een arbeidsrechtelijk nichekantoor en in april 2017 ben ik begonnen met Stoop Advocatuur. Verder werk ik sinds 2015 af en toe als interimadvocaat bij werkgeversvereniging AWVN in Den Haag. Daar adviseer ik de grotere bedrijven en organisaties over onder meer collectief en individueel ontslagrecht, medezeggenschap en nieuwe wetgeving.”

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijke
aanpak

Geen wollige taal, maar glashelder, efficiënt en proactief advies dat aansluit bij uw persoonlijke vragen.

Altijd
bereikbaar

Heeft u een vraag of wilt u advies? U krijgt snel een duidelijke reactie op uw gestelde vragen, ook buiten kantooruren.

Vast
aanspreekpunt

Rechtstreeks contact met uw eigen ervaren en gespecialiseerde advocaat. Korte lijnen, daar staat Stoop Advocatuur voor.

Arbeidsrechtspecialist
  • PALA: In 2011 heeft Annemieke Stoop de arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam succesvol afgerond.
  • VAAN: Annemieke Stoop is lid van de specialisatievereniging VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), wat een kwaliteitskeurmerk is voor arbeidsrechtadvocaten. Tot het lidmaatschap worden uitsluitend ervaren arbeidsrecht advocaten toegelaten die onder andere een door VAAN erkende, specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol hebben voltooid en aantoonbaar jaarlijks opleidingen volgen. Ook moet minimaal de helft van de praktijk uit arbeidsrechtzaken bestaan.
  • VHAA:  Annemieke Stoop is lid van de VHAA (Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten). De vereniging bewaakt en verbetert de kwaliteit van de beoefening van de advocatuur op het gebied van het arbeidsrecht en onderhoudt en bevordert de goede betrekkingen tussen de arbeidsrechtadvocaten onderling.
  • VvA: Annemieke Stoop is lid van de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht), die de kennis en de ontwikkeling van het Nederlandse arbeidsrecht bevordert.

Annemieke Stoop heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde Van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde Van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied. Stoop Advocatuur beschikt niet over een stichting derdengelden en kan dus geen derdengelden ontvangen.

Praktische aanpak

Bij Stoop Advocatuur wordt geen wollige taal gebruikt, maar glashelder, efficiënt en proactief advies. De praktische aanpak en uitstekende bereikbaarheid wordt door cliënten gewaardeerd: Annemieke Stoop is de huisadvocaat en sparringpartner van diverse ondernemingen en HR-professionals.

Maatschappelijke doelen

Ook voor de maatschappij zet Stoop Advocatuur zich in. Annemieke Stoop is bestuurslid van stichting Beelden in Leiden. Het kantoor is volledig gedigitaliseerd om efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijker te werken.

Klantenreviews

Contact met Stoop
Advocatuur

mr. Annemieke (A.M.S.) Stoop
T. 071-8874476
E. info@stoopadvocatuur.nl

Verschillende
tariefvormen voor
passend advies
Back To Top